Bygg i Vadsø Sokn

Velkommen til dåp i vår kirke!

Her finner du Påmelding for dåp.

Dåp er noe de fleste foreldre i dag ønsker for sitt barn, og vi synes dåp er en flott måte å introdusere deres barn til menigheten, og kristendommen.

Vi har som regel noen utvalgte dåpssøndager ila. året (se nedenfor), hvor det er lett for foreldrene å se hvilke datoer som passer for dere.
For å starte prosessen ved en kirkelig dåp er det da bare å ta kontakt med menighetskontoret i god tid for å gjøre avtale.

Men av ulike grunner blir ikke alle døpt som barn. Da er det ekstra fint at til dåp er man like velkommen enten man er barn eller voksen, ung eller gammel. For  å bli døpt er Guds gave til oss mennesker. I dåpen åpner han himmelriket for oss og på en synlig måte gir han oss del i sine løfter. Vi føres inn i et familieforhold med Gud som Far og vi blir hverandres søsken. Det er Jesus som har lagt grunnlaget for denne livets tilhørighet. Vi tror på at han døde for å sone alt vårt opprør mot Gud og han stod opp fra de døde for at vi kan få eie det evige livet.

Om du enten er tenåring eller voksen og ønsker å bli døpt, trenger du kun å ta kontakt med oss så skal vi være behjelpelig med resten.

25 Februar
28 Februar
04 Mars
07 Mars
11 Mars
14 Mars

Amtmannsgata. 1b

Vadsø kirke holdes åpen året rundt: mandag
Andre kirker etter avtale.